fuave ACS18K01 review

Fuave ACS18K01 review: meest krachtige voor grote ruimte

fuave ACS18K01 review

Zoek je naar een Fuave ACS18K01 review? Dan heb je deze hier gevonden! Fuave is Coolblue’s huismerk. Bekijk ook al onze Fuave reviews. Hier gaan we het hebben over de ACS18K01. Het is een perfecte keuze voor een grote ruimte. Daarnaast is het ook Coolblue’s Keuze.

Hij kan een goed geïsoleerde kamer tot wel 51 m² koelen. Met de afstandsbediening kun je ‘m gemakkelijk bedienen en je profiteert van handige functies. Bekijk hieronder onze Fuave ACS18K01 review en kom erachter wat deze krachtige mobiele airco allemaal kan. Alvast een koele zomer toegewenst!

Fuave ACS18K01: perfect voor een grote ruimte

Fuave ACS18K01

Deze Fuave ACS18K01 is een perfecte keuze voor een grote ruimte. Met 18.000 BTU is dit de krachtigste mobiele airco die vandaag de dag op de markt is. Hierdoor kun je een grote kamer snel laten afkoelen.

Het geluidsniveau is constant. Dat wil zeggen dat je geen last hebt van gekke schommelingen in het geluidsniveau en je dus minder last hebt van herrie tussendoor. Een goed alternatief voor een normale airco.

Wat zeggen klanten?

Uit de reviews van klanten is gekomen dat hij een 7,6/10 scoort. De nadelen zijn vooral: display van de afstandsbediening niet in het donker te lezen, erg groot en je kunt de blaasrichting niet aanpassen.

De voordelen zijn er in grotere mate: het geluid valt mee, de laden in de Fuave ACS18K01 zijn groot waar je handig dingen in opbergt, koelt lekker snel af. Genoeg om op te noemen!

De score van 7,6 uit 10 is een beetje vertekend. Iemand scoort een 4.0, maar is toch tevreden over de ACS18K01. Al met al: het is een kwaliteits airco waar je U tegen kunt zeggen!

Garantie

Het mooie is: je hebt 3 jaar garantie bij Coolblue. Dit valt wel onder de carry-in-garantie. Dat betekend dat je, in geval van terugbrengen of defect, de Fuave ACS18K01 zelf moet terugbrengen.

Die extra garantie is fijn. Het is toch geen kleine aankoop, dus is een beetje extra zekerheid wel op zijn plek. Dat doet Coolblue goed!

Eigenschappen van het koelsysteem

De eigenschappen van het koelsysteem van de ACS18K01 leggen we hieronder uit. Het vermogen is standaard 2000 watt. Daarnaast is het maximaal koelvermogen in BTU bij deze airco 18.000. Zoals we al bespraken de krachtigste op de markt vandaag de dag.

De maximale ruimte die gekoeld kan worden is 180 m³. Omgerekend is dit in een standaard goed geïsoleerde woning 51 m² die dit apparaat kan koelen. Is jouw huis wat slechter qua warmtelasten? Dan is de airco nog goed voor zo’n 34 m².

Natuurlijk wordt de raamafdichting set meegeleverd. Standaard bij de Fuave airco’s. Natuurlijk kun je de handleiding online bekijken (pdf).

Leuke extra functies

De verwarmingsfunctie is een mooie extra. Zo heb je in de winter ook een goed apparaat voor klimaat beheersing in huis. Je zet ‘m op verwarmen en de airco maakt jouw huis aangenaam warm in plaats van koud.

De ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat er in jouw huis de perfecte luchtvochtigheid ontstaat. Wanneer er vochtige lucht is de kamer is zuigt deze airco het op en vervolgens condenseert deze de lucht en blaast droge lucht weer uit. Op deze manier heb je geen last meer van schimmel of vochtproblemen!

De timer zorgt ervoor dat je zelf instelt wanneer deze Fuave ACS18K01 uit zichzelf uit moet gaan. Handig, want er zit ook een nachtmodus op. Met die functie kun je instellen dat er ‘s nachts minder gekoeld moet worden. Dat is dan weer beter voor je gezondheid. Deze twee functies zijn ook te combineren, waardoor je met de timer instelt wanneer hij moet stoppen met blazen en weer in nachtmodus moet springen.

Nog méér functies!

De thermostaat zorgt ervoor dat je een temperatuur kunt instellen. Hierop blijft deze airco dan staan. Wanneer het te koud is, wordt het warmer en vice versa. Ook kun je ‘m instellen op 2 verschillende standen.

Doordat de uitblaas richting verstelbaar is kun je dit gemakkelijk, met de hand, aanpassen. Als enige zit er geen app bij. Je kunt ‘m dus niet bedienen met je mobieltje.

Conclusie van de Fuave ACS18K01 review

ACS18K01 met slang

Al met al is het een hele mooie en vooral ook handige mobiele airco voor een grote ruimte. Het is één van de beste airco’s op de markt en zeker een van de krachtigste. Wanneer je een grotere ruimte moet koelen is dit echt de go-to.

We wensen je alvast veel plezier van de Fuave ACS18K01 en hopen dat de review je heeft geholpen! Laat het hieronder weten in de reacties of geef ons een duimpje omhoog!

Wat kost de Fuave ACS18K01?

Bekijk de prijs hier.

Waarvoor is de ACS18K01 geschikt?

De ACS18K01 van Fuave is geschikt voor erg grote ruimtes. Benieuwd hoe groot precies en waar je op moet letten?

Waar kun je de Fuave ACS18K01 kopen?

De ACS18K01 is te koop bij één webwinkel. Bekijk hier welke.

Plaats een reactie