Fuave ACS14K01 review

Fuave ACS14K01 review: stille airco voor middelgrote ruimte

Fuave ACS14K01 review

De Fuave ACS14K01 is één van de beste keuzes in de markt. Op zoek naar een stille mobiele airco voor een grote ruimte? Voor een stille mobiele airco heb je niet altijd een schot in de roos. Daarom leggen we je hier precies uit waar je op kunt letten bij het kopen van deze ACS14K01 via een review.

Het is een verrijdbare airco van het huismerk van Coolblue. Bekijk ook al onze Fuave reviews. Dit apparaat is goed voor een kamer van maximaal 40 m² bij een goed geïsoleerde ruimte. Daarnaast kun je ‘m ook gebruiken bij hoge warmtelasten, maar dan kan deze Fuave enkel een ruimte van 26 m² aan. Niet slecht!

Fuave ACS14K01 review: perfect voor thuis

Fuave ACS14K01

De Fuave ACS14K01 is een 14000 BTU mobiele airco. Het is niet de goedkoopste mobiele airco van Coolblue, maar ook niet de duurste. Daar komt hij wel in de buurt. Maar dat is niet gek, want met 14000 BTU koel je jouw kamer lekker snel af. Ook is het zo dat je profiteert van méér voordelen bij het kopen van deze ACS14K01. Waarom?

Verschil met de ACB14K01

Hij ziet er wat eleganter of mooier uit dan de tegenhanger, de ACB14K01. Dat is de goedkope variant voor dit formaat kamer.

Het verschil met die is dat je een luider geluidsniveau hebt. De ACS14K01 heeft een geluidsniveau van 60 dB. De ACB14K01 heeft een geluidsniveau van 65 dB. Dat is een flink en hoorbaar verschil! Daarnaast heb je ook een minder grote airco.

Ook heb je met de ACS14K01 een mogelijkheid om 4 verschillende standen aan te zetten. Met de ACB14K01 heb je maar 2 verschillende standen.

Wat zeggen gebruikers van dit product?

De Fuave ACS14K01 reviews liegen er niet om. Met een gemiddelde score van 7,2 uit 10 sterren op 15 reviews is zeker niet slecht! Een mooie beoordeling, maar waarom niet hoger?

Allereerst de nadelen. Uiteraard nog steeds veel herrie. Zoals bij iedere mobiele airco review. Maar zo werken deze apparaten! Daarnaast is een vaak gehoord probleem dat de afvoerslang te kort is. Bij deze, hij is 150 cm (1 meter en 50 centimeter) lang. De stroomkabel is wat langer, deze is namelijk 1,8 meter. Hierdoor heb je een stopcontact in de buurt van het raam nodig.

Pluspunten zijn er genoeg. Gelukkig maar! Hij wordt compleet geleverd, zoals we gewend zijn van de Fuave’s. Een raamafdichting kit zit er standaard bij. Hiermee zorg je ervoor dat er geen koude lucht weer naar binnenkomt. Verder koelt het apparaat goed en je kunt ‘m instellen tot 16 graden.

Extra garantie bij Coolblue

De Fuave airco’s zijn allemaal voorzien van een jaar extra fabrieksgarantie. Hierdoor profiteer je een jaar langer van de garantie van de ACS14K01. Zo kun je onbezorgd voor 3 zomers genieten van een koel huis. Wel zo fijn, bij toch een flinke aankoop!

Het koelsysteem

Het koelsysteem van de ACS14K01 hebben we stiekem al een beetje verteld. Hij koelt met een koelvermogen van 14000 BTU. Daarnaast is het aantal watt 1580. Het efficiëntie ratio is 2,6. Hierdoor koelt jouw airco de ruimte lekker snel af.

De maximum oppervlakte bij hoge warmtelasten is 26 m². Hoe beter jouw huis is geïsoleerd, hoe beter de airco jouw huis koelt.

Functies

De functies van de ACS14K01 zijn redelijk standaard. Je hebt natuurlijk een thermostaat en nachtmodus. Maar geen verwarmingsfunctie. Wel heb je een verstelbare uitblaasrichting. Ook vind je een afstandsbediening in de doos. Deze dit erbij, zodat je vanuit je stoel het apparaat kunt bedienen.

Eventueel bedien je ‘m ook gemakkelijk via het display. Met 4 verschillende standen heb je altijd een stand waarop je de airco het fijnst vind werken! Er is geen besturing via een app.

Conclusie van de Fuave ACS14K01 review

ACS14K01 review

Concluderend is dit een goede, stille mobiele airco voor een kamer van gemiddelde grootte. Je hebt handige functies waarbij je simpel instelt wanneer de airco moet stoppen met blazen, of zachter moet gaan. Ook is het geluidsniveau stiller van deze Fuave ACS14K01 dan de tegenhanger. Daarom is dit dé stilste Fuave airco van Coolblue.

Heeft deze Fuave ACS14K01 review je geholpen bij het maken van de juiste keuze? Laat het ons weten in de reacties. Dat vinden we leuk om te horen! Alvast veel plezier met jouw nieuwe Fuave airco!

Wat kost de Fuave ACS14K01?

Bekijk de prijs hier.

Waarvoor is de ACS14K01 geschikt?

De ACS14K01 van Fuave is geschikt voor een kleine ruimte. Meer weten? Bekijk dan op deze pagina onze review.

Waar kun je de Fuave ACS14K01 kopen?

De ACS14K01 is te koop bij één webwinkel. Bekijk hier welke.

Plaats een reactie