fuave acb145K01 review

Fuave ACB14K01 review: goedkoop, groot vermogen

Fuave ACB14K01 review

Op zoek naar de review Fuave ACB14K01? Dit is een mobiele airco van Coolblue’s huismerk BlueBuilt. Vorig jaar (2019) nog onder die naam, dit jaar onder de naam Fuave. Een hele rits aan verschillende mobiele airco’s heeft Coolblue dit jaar laten maken. In deze serie reviewen we de verschillende modellen van Coolblue. Alvast veel koelplezier!

In deze review gaan we in op de Fuave ACB14K0. Dit is een mobiele airco met slang. Je hebt dus ook een raamafdichting set nodig. Gelukkig zit deze er al standaard bij. Hij valt in de middenklasse categorie. Je kan dus geen hele grote, maar ook geen hele kleine ruimte mee verwarmen. Deze is bedoeld voor de woon-, slaap- of huiskamer. Hieronder lees je alles over wat deze Fuave precies kan en wat de prijs is!

Fuave ACB14K01: budget keuze voor 14.000 BTU

Door de review: Fuave ACB14K01 is de beste mobiele airco voor een klein budget met groot vermogen. Je krijgt een vermogen van 14.000 BTU, wat best ruim is. De prijs? Niet heel duur, voor zo’n vermogen: 549,- (mei 2020). Ook zijn er Tweedekans opties beschikbaar. Deze zijn vaak nog een stuk goedkoper, en werken nog prima.

14.000 BTU – wat kun je daarmee?

Volgens Coolblue is de Fuave ACB14K01 geschikt voor een goed geïsoleerde ruimte van 40 m². Is jouw huis-, eet- of slaapkamer wat minder goed geïsoleerd? Dan kan deze mobiele airco je helpen tot een ruimte van 26 m². Niet slecht!

Zitten er leuke features op?

Je krijgt een afstandsbediening meegeleverd. Hiermee bedien je de Fuave vanuit je luie stoel. Wel zo makkelijk, zeker in de hete zomerdagen.

Ook zit er een timer in deze airco. Hierdoor stopt de Fuave met koele lucht blazen zodra de ingestelde tijd voorbij is.

Tot slot kun je de blaasrichting zelf instellen. Handig, want zo stel je hem precies in hoe je het fijn vind. In combinatie met de timer heb je hierdoor een mobiele airco waar je niet meer naar om hoeft te kijken.

En wat betreft energie?

Deze Coolblue Fuave heeft een energieklasse A. Dit is dus een relatief zuinig product. Relatief omdat jouw koffiemachine bijvoorbeeld veel minder energie zal verbruiken. Maar dat is logisch. Het blijft een groot apparaat!

EER – efficiëntie ratio

Bedacht door opnieuw: Coolblue. Dit ratio geeft de efficiëntie van de mobiele airco weer. Wanneer je het aantal BTU (maximale koelvermogen) deelt door het aantal watt krijg je het EER. Hoe hoger het ratio, hoe beter en sneller de Fuave de ruimte koelt. Deze mobiele airco heeft een EER van 2,6. Dit is normaal voor een verrijdbare airco.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Fuave ACB14K01?

Op dit moment is de prijs 549 euro. Deze prijs kan natuurlijk wijzigen.

Wat is de Fuave ACB14K01?

Het is een mobiele airco van het huismerk van Coolblue.

Wat is de conclusie van de review?

Bekijk hier de conclusie!

Plaats een reactie