Fuave ACB09K01 review: mooie functies voor kleine kamer

Fuave ACB09K01 review

Op zoek naar de Fuave ACB09K01? Bekijk de review van deze mobiele airco van Coolblue. Het is een goede voor in een kleine kamer. Fuave is het huismerk van Coolblue. Op de volgende pagina bekijk je al onze Fuave reviews. Hier hebben we het over de ACB09K01. Dé keuze voor een kleine ruimte, kamer of klein kantoortje. Het is Coolblue’s Keuze: wij bekijken ‘m van dichtbij. Bekijk de prijs hier.

Een goed geïsoleerde kamer tot 26 m² en een slechte tot 17 m² kan deze Fuave aan. Niet de allerkleinste kamers, maar wel een normale slaapkamer of werkruimte. Je bedient deze Fuave ACB09K01 eenvoudig met de afstandsbediening. Daarnaast zitten er wat handige features op waardoor het een leuk apparaat is met veel opties. Hieronder bekijk je onze Fuave ACB09K01 review!

Fuave ACB09K01: voor een kleine kamer

fuave acb09k01

De Fuave ACB09K01 is perfect voor in een kleine kamer. Met een vermogen van 9000 BTU heb je een airco met een goed koelvermogen. Hierdoor zal jouw kamer lekker snel afkoelen.

Het geluidsniveau van deze ACB09K01is wel een beetje hard. Met 65 decibel scoort deze wat luider dan de vergelijkbare modellen. Zelfs de krachtigste ACS18K01 is een beetje stiller.

Wat zeggen klanten?

Uit slechts nog maar 2 reviews scoort deze airco een 8,0 uit 10. Een mooie score! De voordelen zijn vooral qua prijs ingericht en ook qua functies. Je krijgt veel mobiele airco voor een relatief lage prijs. Daarnaast zitten er handige accessoires bij zoals een raamafdichting kit, afvoerslang, afstandsbediening en handleiding (pdf).

De nadelen zijn er vrijwel niet. Eén iemand vertelt dat het echt wel wat herrie maakt. Maar dat hadden we inderdaad al ondervonden.

De uiteindelijke score van 8,0 uit 10 is een klein beetje vertekend omdat er maar 2 reviews zijn. Mochten er meer reviews komen wordt deze pagina natuurlijk geupdate.

Garantie

Een van de voordelen benoemd in de reviews was dat er veel garantie op zit. En dat klopt! Bij de Fuave’s van Coolblue krijg je 3 jaar garantie op je mobiele airco. Hiervan profiteer je door 1 jaar extra fabrieksgarantie te krijgen. Zo kun je dus onbezorgd voor 3 jaar van jouw apparaat genieten.

Het blijft een grote aankoop, daarom is het fijn een beetje extra zekerheid te hebben. Alhoewel je wel de airco naar het PostNL pakketpunt moet brengen is het fijn om te weten dat je je over eventuele defecten geen zorgen hoeft te maken.

Eigenschappen van het koelsysteem

De eigenschappen van de koeling van de Fuave ACB09K01 zetten we hieronder voor je uiteen. Het vermogen is 1000 watt. Kleiner dan airco’s met een groter koelvermogen. Het koelvermogen is zoals eerder vermeld 9.000 BTU. Met een maximaal koeloppervlak van gemiddeld 30 m² volgens de fabrikant. Dat is niet niks! Coolblue geeft hierin wel aan dat de airco bij lage warmtelasten maximaal 26 m² koelt en bij hoge maximaal 17 m².

Functies

Er zit een ontvochtigingsfunctie op het apparaat. Hierdoor kun je de lucht in jouw huis met de Fuave ACB09K01 mobiele airco goed schoon houden! Wanneer het te vochtig is haalt de airco de meest vochtige deeltjes uit de lucht. Vervolgens zal het apparaat ze droog weer uitspugen. Hierdoor heb je geen last meer van een slechte luchtvochtigheid.

Ook zit er een verstelbare blaasrichting op. Hiermee kun je eenvoudig de richting in welke kant de ACB09K01 op blaast verstellen. En daarnaast kun je met de timer instellen wanneer het apparaat uit moet gaan.

Er zit geen nachtmodus en ook geen app-besturing op. Wel heb je een thermostaat. Hiermee stel je eenvoudig de temperatuur in die je constant wilt hebben.

Conclusie van de Fuave ACB09K01 review

ACB09K01

Al met al is dit een goed apparaat voor een schappelijke prijs. De Fuave ACB09K01 mag dan geen nachtmodus of een hard geluid hebben, maar je hebt een goedkope airco met mooie functies. Denk aan de thermostaat of de ontvochtigingsfunctie. Hiermee kun je verschillende kleine kamers inrijden doordat het verrijdbaar is.

De beste goedkope mobiele airco voor een kleine ruimte is de Fuave ACB09K01. Met een hoog koelvermogen en goede reviews is dit de beste van 2022!

Laat hieronder in de reacties weten of de Fuave ACB09K01 review je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Ook kun je een duimpje omhoog achterlaten!

Wat kost de Fuave ACB09K01?

Bekijk de prijs hier.

Waarvoor is de ACB09K01 geschikt?

De ACB09K01 van Fuave is geschikt voor een kleine ruimte. Meer weten? Bekijk dan op deze pagina onze review.

Waar kun je de Fuave ACB09K01 kopen?

De ACB09K01 is te koop bij één webwinkel. Bekijk hier welke.

Plaats een reactie