Fuave ACB07K01 review: goedkoopste voor 20 m2

Fuave ACB07K01 review

Wil je de nieuwe Fuave ACB07K01 kopen? Bekijk onze review van dit apparaat op deze pagina. Het is een mobiele airco van het huismerk van Coolblue. Hierdoor profiteer je van een aantal voordelen. Daarom is het goed deze review door te lezen, zodat je er maximaal van profiteert. Deze zomer zijn dit soort airco’s van het huismerk nieuw in Nederland, daarom bekijk je ook alle Fuave reviews op onze website. Op deze pagina vind je de Fuave ACB07K01 review. Dé perfecte keuze voor een goedkope mobiele airco.

Op dit moment is het apparaat nog steeds in de aanbieding. Daarom kun je ‘m nog steeds goedkoop kopen bij Coolblue! Bekijk de prijs hier.

Deze Fuave ACB07K01 kan een goed geïsoleerde kamer tot 20 m2 en een slecht geïsoleerde ruimte tot 13 m2 koelen. Echt de allerkleinste kamers. Bediening is eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Ook zitten er leuke extra’s bij die je niet bij andere merken kunt verwachten voor deze prijs. Alvast veel plezier met de verkoeling!

Fuave ACB07K01: goedkoopste mobiele airco Coolblue

Fuave ACB07K01

Hij is perfect voor in de allerkleinste kamers tot 20 vierkante meter. Bij hoge warmtelasten tot slechts 13 vierkante meter. Het vermogen is dan ook niet heel hoog. Met slechts 7000 BTU koel je jouw kleine kamer lekker af.

De Fuave ACB07K01 is de goedkoopste mobiele airco Coolblue. Op dit moment is deze airco dus nog steeds in de aanbieding.

Het geluidsniveau van de ACB07K01 is wel wat luidruchtig. Met 65 decibel scoort deze wat hoger in volume dan de vergelijkbare mobiele airco’s. De aller sterkste Fuave, de ACS18K01 is stiller dan deze. Maar dan betaal je ook direct een hoop meer!

Wat zeggen klanten over dit product?

Deze airco heeft 51 reviews. De Fuave ACB07K01 scoort een gemiddelde van 8,0 uit 10. Dit is niet slecht! Voordelen die genoemd worden zijn o.a. gerelateerd aan complete levering, compact en goede koeler.

De nadelen vooral dat de Fuave ACB07K01 erg luidruchtig kan zijn volgens klanten. Maar dat hadden we al ondervonden. Deze Fuave maakt nu eenmaal wat meer herrie, maar dat zien we ook terug in de goedkope prijs. Een ander nadeel dat opviel aan dit apparaat is dat er geen rem op zit. Je kunt ‘m dus niet remmen. Maar het is gelukkig ook geen racewagen.

De voordelen zijn vooral dat dit apparaat een mooi design heeft. Daarnaast is het gemakkelijk bedienen met de afstandsbediening en de handige knoppen. Ook de functies zijn zeker voor deze prijs erg goed.

Extra jaar garantie

Een goed voordeel van Coolblue’s huismerk is dat er veel garantie op zit. Je krijgt één jaar extra fabrieksgarantie van Fuave. Hierdoor profiteer je niet voor 2, maar 3 jaar van garantie op deze verrijdbare airconditioner.

Natuurlijk is het fijn wat extra garantie te hebben. Een grote aankoop waar je op wilt vertrouwen. Dat weet Coolblue – chapeau!

Over het koelsysteem

Het koelsysteem van de ACB07K01 is wat we hieronder uitleggen. Het vermogen is slechts 785 watt. Daarnaast is het efficiëntie ratio 2,61. Redelijk hoog! Net als de andere Fuave airco’s.

Het koelvermogen is 7000 BTU. Hiermee koel je een kleine ruimte relatief snel. Daarnaast heeft deze een maximaal koeloppervlak voor 13 vierkante meter bij een minder goed geïsoleerde ruimte.

Functies

Deze Fuave bevat geen nachtmodus en ook geen verwarmingsfunctie. Ook maakt deze airco wel wat geluid, zoals we eerder al vermelden. Toch heeft hij wel een thermostaat. Hiermee zorg je ervoor dat je de kamer op één temperatuur houdt. De ontvochtigtingsfunctie zorgt er daarnaast voor dat je geen last hebt van warme, benauwde lucht.

Ook de uitblaasrichting kun je zelf verstellen. Dit doe je niet met de afstandsbediening, maar met de hand. Ook is er geen besturen via de app.

Conclusie van de Fuave ACB07K01 review

Fuave ACB07K01 zijkant

Dit is een prima, goed presterend apparaat. En zeker voor deze prijs! Momenteel in de aanbieding voor 299,-. Een goede oplossing voor de té hete zomer die eraan zit te komen.

De Fuave ACB07K01 is de goedkoopste mobiele airco van Coolblue. Doordat hij de laagste prijs heeft (299 euro) is deze het goedkoopste.

Let erop dat dit apparaat een hoop geluid kan maken. Wanneer je ‘m goed gebruikt en wat extra maatregelen neemt weet je zeker dat deze machine je blij zal maken. Lees voor tips na aankoop ook onze mobiele airco installeren en onderhouden gidsen!

Heeft deze review je geholpen bij het maken van de juiste keuze? Klik hieronder op de knop en bestel jouw mobiele airco bij Coolblue. Alvast veel plezier met de nieuwe Fuave ACB07K01!

Wat kost de Fuave ACB07K01?

Bekijk de prijs hier.

Waarvoor is de ACB07K01 geschikt?

De ACB07K01 van Fuave is geschikt voor een kleine ruimte. Meer weten? Bekijk dan op deze pagina onze review.

Waar kun je de Fuave ACB07K01 kopen?

De ACB07K01 is te koop bij één webwinkel. Bekijk hier welke.

Plaats een reactie